Inschrijving Onderzoek Toetsen op Maat

Je gegevens in dit registratieformulier worden door Stichting Cito alleen gebruikt om je inschrijving voor deze toetsafname te verwerken.

Verdere informatie hierover kun je vinden in onze privacyverklaring. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met toetsenopmaat@cito.nl. Voor inzage in (of verandering van) door ons vastgelegde gegevens kun je hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Per school kunnen wij één inschrijving verwerken. Alleen examensecretarissen kunnen zich aanmelden voor Toetsen op Maat. Je schrijft je in voor de afname van het onderzoeksproject Toetsen op Maat. Als je voor een bepaald schoolniveau inschrijft, krijg je meteen toegang tot alle deelnemende vakken voor dat betreffende niveau. Per vak kan een docent zelf een keuze maken uit de te toetsen leerdoelen; per leerdoel zal de afname ongeveer 5 minuten in beslag nemen. Elke docent staat het vrij een eigen selectie te maken in welke leerdoelen te toetsen. Docenten mogen op elk gewenst moment binnen de afnameperiode de leerdoelentoetsen afnemen via Toetsen op Maat.

Momenteel kan het verzenden van het formulier wat langer duren dan gebruikelijk. Wanneer de bevestiging verschijnt, weet u zeker dat het formulier goed is aangekomen. Alvast bedankt!

Velden met * zijn noodzakelijk voor een goede verwerking.

Brinnummer (99XX99)
School *
Postadres
Postcode *
Huisnummer *  
Huisnummer toevoeging (A, III, etc.)
Adres *
Plaats *
Contactpersoon
Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Tussenvoegsel
Voorletters *
Functie *
Telefoonnummer locatie *  
Algemene e-mailadres van de school *
E-mail *

Met welk niveau wil je deelnemen? (het is mogelijk om meerdere niveaus tegelijkertijd aan te melden) * 
 
Toetsen op Maat wordt via de volgende platformen aangeboden: Woots, Quayn en Test-Correct. Als jouw school al klant is bij een van deze platformen, kan jouw school via dat platform deelnemen aan Toetsen op Maat. Is jouw school nog geen klant bij een van de platformen, dan kan jouw school deelnemen aan Toetsen op Maat door tijdelijk klant te worden.

Geef hieronder aan wat voor jouw school van toepassing is: * 
 
Indien jouw school nog geen klant is bij een van de platformen: van welk platform wil jouw school lid worden? * 

*